Advertisement

Manavgat Gecmis Olsun - BAŞKAN TOKLU'DAN ORMAN HASSASİYETİ GEÇMİŞ OLSUN MANAVGAT : Adalet ve kalkınma partisi (ak parti) alanya i̇lçe başkanı mimar mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu.

Manavgat Gecmis Olsun - BAŞKAN TOKLU'DAN ORMAN HASSASİYETİ GEÇMİŞ OLSUN MANAVGAT : Adalet ve kalkınma partisi (ak parti) alanya i̇lçe başkanı mimar mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu.. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının.

Genel Başkan Yalçın' dan Manavgat Halkına Geçmiş Olsun Mesajı
Genel Başkan Yalçın' dan Manavgat Halkına Geçmiş Olsun Mesajı from beyazhaberajansi.com
Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Manavgat'ımızda mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, böylesi doğal afetlerin bir yaşanmamasını diliyorum. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. ifadelerini kullandı. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat'a bir destek mesajı da çanakkale ticaret borsası meclisi'nden geldi.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Adalet ve kalkınma partisi (ak parti) alanya i̇lçe başkanı mimar mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Başkan akbulut, komşu ilimiz antalya' nın güzel ilçesi manavgat'a büyük geçmiş olsun diyoruz. Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. ifadelerini kullandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm.

Bakan Çavuşoğlu'na, Yunan mevkidaşından geçmiş olsun ...
Bakan Çavuşoğlu'na, Yunan mevkidaşından geçmiş olsun ... from i2.cnnturk.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Sorumluların bir an önce bulunmasını. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Başkan akbulut, komşu ilimiz antalya' nın güzel ilçesi manavgat'a büyük geçmiş olsun diyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. 19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de.

19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangın bölgesine gelen bakan pakdemirli, 53 kişinin dumandan. Adalet ve kalkınma partisi (ak parti) alanya i̇lçe başkanı mimar mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Manavgat'ımızda mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, böylesi doğal afetlerin bir yaşanmamasını diliyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Geçmiş olsun manavgat başlığı ile yayınlanan açıklamada, antalya manavgat'ta çıkan. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat.

Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum.

Başkan Yardımcısı Kula'dan esnafa geçmiş olsun ziyareti
Başkan Yardımcısı Kula'dan esnafa geçmiş olsun ziyareti from www.alanyapostasi.com.tr
Yangın bölgesine gelen bakan pakdemirli, 53 kişinin dumandan. Mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. ifadelerini kullandı. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Başkan akbulut, komşu ilimiz antalya' nın güzel ilçesi manavgat'a büyük geçmiş olsun diyoruz.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de.

Geçmiş olsun manavgat başlığı ile yayınlanan açıklamada, antalya manavgat'ta çıkan. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başlangıç tarihi dün 18:15 da. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manavgat'a bir destek mesajı da çanakkale ticaret borsası meclisi'nden geldi. Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Başkan akbulut, komşu ilimiz antalya' nın güzel ilçesi manavgat'a büyük geçmiş olsun diyoruz. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat.

Başlangıç tarihi dün 18:15 da manavgat. Can ve mal kaybı yaşanmaması, yangının kısa sürede kontrol altına alınması.

Post a Comment

0 Comments